V obchode dnes ťažko kúpite kvalitné kondenzované mlieko, preto vám ponúkame recept na domáce.
Potrebujeme:
Všetky suroviny zmiešame v hrnci a varíme kým nezačne mlieko vrieť. Potom stiahneme oheň a varíme pomaly ešte 10 minút. Masa bude peniť, preto ju občas premiešajte. Keď kondenzované mlieko vychladne, stuhne. Prelejte do pohára, uzavrite a skladujte v chladničke.
Ilustračná foto Depositphotos.com
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment