Včera sme zdieľali na facebooku informáciu u zložení tohto výrobku kúpeného v supermarketoch, kde prevláda nezdravý cukor a kontroverzný palmový olej. Reagovali ste tak, ako sa na našu generáciu patrí. Buď, že ho nekupujete, alebo vyrobíte zdravú domácu nutellu. Recept zo slivkového lekváru je výborný a dosť známy. Pani Magdaléna Topolčanská nám poslala recept na nutellu zo zrelého avokáda. Ten už naozaj stojí zato vyskúšať ho.
Čo potrebujete:
Všetko sa spolu rozmixuje dohladka a zdravú nutellu môže naozaj pokojne jesť celá rodina.
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment