Z toho cesta môžete robiť sladké koláče, ale aj pizzu. Jednoducho pridáte viac, alebo menej cukru.
Potrebujeme:
Jogurt zmiešame s olejom. Pridáme soľ, cukor, múku, kvasnice a vypracujeme hladké cesto. Necháme na teplom mieste vykysnúť. Potom vyvaľkáme buď na pizzu, alebo tvarujeme a plníme koláče. Pečieme v rúre predhriatej na 200 stupňov do zlata.
Foto Depositphotos.com
Slovensko má po Rakúsku druhé najväčšie zásoby spodnej vody na svete. Japonský bádateľ Masumu Emoto…
Únava, vyčerpanosť a migrénu má mnoho ľudí takmer na dennom poriadku. Dôvod týchto ťažkostí môže…
„Ku nám, do dediny, prichádza raz v týždni pojazdná pekáreň“ - vytešuje sa obyvateľ malej…
Populárna bylinkárka Elena Fedorovna Zajceva (zomrela v roku 2016) poznala vyše tisíc bylín a ich…
Najväčší dojem u mnohých zanechala Meryl Streep vo filme Kramerová versus Kramer. Svoje filmové úlohy…
Ahojte priatelia! Pozrite sa na mňa. Volám sa Klára Silva. Prečo túto fotografiu zverejňujem? Chcem…
Leave a Comment