Aktuálne

Účinky tejto staročínskej cesnakovej kúry vás určite prekvapia

Dobre očistený cesnak bez použitia noža a akéhokoľvek kovu v množstve 350g sa roztlačí dreveným tĺčikom na drevenej doštičke, alebo skle. Potom sa zaleje 200g čistého liehu (96%). Nepriehľadnú nádobu treba dobre uzavrieť, podľa možnosti hermeticky a uložiť do tmavej pokojnej miestnosti a nechať lúhovať zazátkované na nejakom pokojnom mieste. V tme za občasného premiešania necháme vylúhovať 10 – 14 dní. (Miesto by nemalo byť príliš teplé, ale ani príliš studené). Po tejto dobe preceďte tekutinu cez husté sito, plátno, gázu, opäť bez dotyku kovu – a cesnaková tinktúra je hotová. Jeden diel je najlepšie dať do malej pipetovej fľaše. Precedená tekutina sa nechá 2-3 dni ustáliť.

Do 0,5 dcl čerstvého neprevareného mlieka (mlieko môže byť aj vlažné) sa vždy pred jedlom nakvapká 5 – 10 kvapiek získanej tekutiny. Organizmus sa očistí od prebytočného tuku. Zlepší sa výmena látok a krvné cievy sa stanú elastické. Priamo ovplyvňuje hypertóniu (zvýšený krvný tlak, upchatie ciev, srdcové choroby, myokarditídu, sklerózu, zápal srdcových svalov, stenokarditídu, poruchy srdcových svalov, zvápenatenie srdcových ciev, arteriosklerózu, bolesti hlavy, pomáha normalizovať tlak, zlepšuje imunitu, funguje aj ako účinné antibiotikum. V organizme sa stratia rôzne zápaly. Milo vás prekvapí, aká pekná bude vaša pokožka a váš celkový vzhľad. Vaše telo bude zbavené toxických látok a oči vám budú žiariť. Táto kúra by sa mala robiť dvakrát do roka. Keď ju už raz vyskúšate, pravdepodobne si obľúbite cesnakovú kúru navždy.

Foto Depositphotos.com,  Pixabay.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Kde sa naše negatívne emócie ukladajú najčastejšie?

Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…

10 hodín pred

Tiramisu s drobným ovocím podľa môjho receptu

Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…

14 hodín pred

Máte radi ostrokyslú polievku? Tak tu je recept podľa Karola Hrčku

Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…

14 hodín pred

Ženy moje krásne! Nebojím sa veľkých vzorov aj na jeseň a nebojím sa ani svetlých farieb

Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…

18 hodín pred

Segedínsky guláš podľa Jarky Zacher Pajpachovej uvarený dnes už o šiestej.

Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…

20 hodín pred

Len som požiadal svokru, aby bola s vnukom! A to je všetko! Nikdy nezabudnem na to, ako mi odpovedala.

Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…

1 deň pred