Hotové za 20 minút.
Potrebujeme:
Postup:
Piškóty rozdrvíme, v tortovej forme zmiešame s maslom a nasekanými orechmi. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, potom pridáme mascarpone, vanilkový lusk pozdĺžne prekrojíme a nožom zotrieme dužinu. Pridáme do smotany a vyšľaháme šľahačku. Nakoniec zmiešame so žĺtkovou hmotou. Nalejeme krém a vrch bohato posypeme drobným ovocím. Ozdobíme lístkami medovky.
Libuša Sabová
Foto Depositphotos.com
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Najvzácnejšie vreckovky mám s paličkovanou krajkou, predpokladaný rok 1890-1900. Sú jemne a veľmi vzácne. Mám…
Pamätáte, aká značka to bola? Ja viem celkom presne, bol to Bič može, podlhovastá fľaštička,…
Leave a Comment