Pre zábavu

Tajomstvo večnej mladosti: Rozhovor s dámami, kroré ignorujú čas

Šamorín, Slovensko – Dnes sme mali vzácnu príležitosť stretnúť sa s dvoma neobyčajnými dámami, ktoré tvrdia, že starnutie je len pre tých, čo sa nevedia dobre obliecť. Pani Jana a pani Eva, obidve vo veku 75 rokov, nám odhalili svoje tajomstvo večnej mladosti. 

Pani Jana, so svojimi striebornými vlasmi a štýlovými okuliarmi, nám prezradila: „Deti rastú, ale my? My sme stále mladé a krásne. Ako to dosiahneme? Jednoducho ignorujeme čas. Keď sa nám páči niečo, čo je v móde, nosíme to. Nehľadáme výhovorky, prečo by sme nemali byť trendy.“ 

Pani Eva, so svojou žiarivou červenou rúžovou na perách, pridala: „Áno a ešte jedna vec: smiech! Smiech je naším elixírom mladosti. Každý deň sa smejeme a to nás udržuje v pohode. A keď sa cítite dobre, vyzeráte dobre.“ 

Obidve dámy sa zhodli na tom, že starnutie je len číslo. „Ak sa cítite mladí vo vnútri, tak aj vonkajšok bude mladý,“ dodala pani Jana s úsmevom. 

Ako sme sa rozlúčili, pani Eva nám ešte povedala: „A pamätajte si, že ženy sú ako dobré víno – čím staršie, tým lepšie!“ 

Takže, ak chcete byť mladí a krásni, nasledujte ich jednoduchý recept: Ignorujte čas, smejte sa a buďte trendy!

Foto  Depositphotos.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Mám výborný recept na fánky

Potrebujeme: 380 g polohrubej múky štipka soli 2 žĺtky 50 g stuženého tuku 1 lyžica…

14 hodín pred

V mojej päťdesiatke som sa „preháčkovala“ až do zahraničia

Mám 50 rokov. Volám sa Katarína Jurčová a mám dve deti Keď nastal veľký zlom…

18 hodín pred

Začína sa nový deň. Skúsme dnes na jeho začiatok použiť starý, osvedčený recept, aby sme ho využili čo najlepšie?!

Nový deň je vždy príležitosťou na nové začiatky, nové výzvy, nové skúsenosti a nové radosť.…

18 hodín pred

Dnes máme na obed jedno z najlepších jedál, aké len môže byť! Súhlasíte?

Tak ten môj veľmi. A ja ju aj veľmi rada varím. Väčšinou v lete, lebo…

18 hodín pred

Krehký jablčník podľa Gizky Oňovej

Vynikajúci koláčik. Určite vyskúšajte! Potrebujeme: 600 g polohrubej múky 250 g masla 250 g práškového…

2 dni pred

Keď sa sobota vydarí!

Len čo nám trochu vytrávil náš obed, odišli sme k výborným priateľom Černayovým do Chorvátskeho…

2 dni pred