Ak máte jablká, využite ich na tento vynikajúci, rýchly a šťavnatý koláč.
Potrebujeme:
Na potretie:
Všetky suroviny spolu v mise zamiešame a vylejeme na tukom vytretý a múkou posypaný plech. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 30 – 40 minút. Ešte teplý potrieme džemom. necháme vychladnúť a polejeme roztopenou čokoládou.
Moja dobrá rada:
Táto dávka vám vyjde na celý plech. Vždy si časť pokrájam a odložím v uzavretej škatuľke do mrazničky. Keď príde návšteva, ako keby ste našli. A viete, čo sa k tomu ešte veľmi hodí? Zmiešajte mascarpone so šľahačkou a cukrom. Ozdobte ním koláčik. Exkluzívny dezert.
Ilustračná foto Depositphotos.com
Libuša Sabová
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment