Aktuálne

Rýchla letná večera s olivovým olejom a parmezánom

Je to aj také východisko z núdze, keď je už chladnička prázdnejšia. Nastrúhala som parmezán, jeden strúčik cesnaku (kto nemá rád, nemusí byť), zaliala olivovým olejom. K tomu dobrý domáci chlebík, domáca klobáska, môže byť aj španielske chorizo, rajčina z vlastnej záhradky. Skutočne skvelá kombinácia, odporúčam.

Text a foto Libuša Sabová

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Kde sa podeli pekní muži?

Prerastené bábätká. Tuleni. Zženštelí chlapčekovia. Tak označujú ženy nad päťdesiat rokov súčasných mladých mužov. Všimli…

5 hodín pred

Keď ešte bývala Bratislavská lýra Zlatou

Keď sa citeľne oteplí a mesto rozkvitne zobudenými stromami i ružovými kríkmi, táto každoročne sa…

5 hodín pred

Správne odpovede na náš kvíz o Slovensku

Odpovede: Dunaj preteká cez 10 štátov – Nemecko, Rakúsko, Slovensko, Maďarsko, Chorvátsko, Srbsko, Rumunsko, Bulharsko,…

14 hodín pred

Skúste, aké sú vaše vedomosti o našom rodnom Slovensku?

Kvíz o Slovensku Otázky: Cez koľko štátov preteká rieka Dunaj? Ktoré mesto je hlavným mestom…

14 hodín pred

Kvalitná domáca zmrzlina len z troch ingrediencii

Áno, tento recept sme už uverejnili, ale ja som bola zvedavá, či zmrzlina bude naozaj…

1 deň pred

Ako si Milka Lorinczová spomína na svoju dobrú priateľku Zoru Kolinskú?

Moje spomienky na Zorku a naše dlhoročné priateľstvo vo mne znásobuje radosť na krásne spomienky…

1 deň pred