Je to aj také východisko z núdze, keď je už chladnička prázdnejšia. Nastrúhala som parmezán, jeden strúčik cesnaku (kto nemá rád, nemusí byť), zaliala olivovým olejom. K tomu dobrý domáci chlebík, domáca klobáska, môže byť aj španielske chorizo, rajčina z vlastnej záhradky. Skutočne skvelá kombinácia, odporúčam.
Text a foto Libuša Sabová
Slovensko má po Rakúsku druhé najväčšie zásoby spodnej vody na svete. Japonský bádateľ Masumu Emoto…
Únava, vyčerpanosť a migrénu má mnoho ľudí takmer na dennom poriadku. Dôvod týchto ťažkostí môže…
„Ku nám, do dediny, prichádza raz v týždni pojazdná pekáreň“ - vytešuje sa obyvateľ malej…
Populárna bylinkárka Elena Fedorovna Zajceva (zomrela v roku 2016) poznala vyše tisíc bylín a ich…
Najväčší dojem u mnohých zanechala Meryl Streep vo filme Kramerová versus Kramer. Svoje filmové úlohy…
Ahojte priatelia! Pozrite sa na mňa. Volám sa Klára Silva. Prečo túto fotografiu zverejňujem? Chcem…
Leave a Comment