Nedávno vás veľmi zaujal článok na túto tému. Dnes vám ponúkame vynikajúci recept Karola Hrčku, ako si môžete túto zdravú dobrotu ešte vylepšiť.
Na cibuľový džem potrebujeme:
Postup:
Na oleji si pripravíme karamel z hnedého cukru, pridáme bielu aj červenú cibuľu, orestujeme do tmava a zalejeme vodou. Necháme variť, potom pridáme pretlačený cesnak, soľ, lekvár a rascu.
Necháme redukovať, kým sa voda nevyparí. Podávame s chlebom, ale je to aj vynikajúca príloha k mäsu.
Text a foto Karol Hrčka
Keď je muž k žene skutočne nežný—nie iba dotykmi, ale aj slovami, svojou prítomnosťou a…
Darinu poznám veľa rokov. Už v tridsiatke vážila 130 kg, čo je pri výške 155…
Keď mladá novinárka objaví list, ktorý mal zostať navždy ukrytý, rozbehne sa lavína udalostí, ktoré…
Vydavateľský dom Ikar oslavuje 35 rokov na slovenskom knižnom trhu a zároveň ocenil na tradičnej Ikariáde…
Deväť z desiatich celiatikov nie je diagnostikovaných. Dôvodom môžu byť nešpecifické príznaky, ako aj nedostatočné…
Tymián (materina dúška už začína kvitnúť)... V tomto májovom čase (či nečase), keď čakárne ambulancií…
Leave a Comment