Zdravé, osviežujúce, len tak s vodou, do čaju, ale aj na mochito. Na mätový sirup potrebujeme:
Mätu zalejeme vriacou vodou a necháme 24 hodín lúhovať. Potom precedíme, do výluhu pridáme kyselinu citrónovú a cukor, pomaly prevaríme a plníme vriace do pohárov. Pohár zaviečkujeme na 5 minút prevrátime hore dnom a hotovo!
Zdroj Libuša Sabová
Údajne sme tak zdraví, ako zdravé je naše črevo – počuli ste už túto múdrosť?…
Dôležitým zdrojom vitamínu D je slnko. Počas zimných mesiacov, kedy je ho nedostatok, je preto…
Tapas je synonymom pre malé občerstvenie, degustačný tanierik, či jednohubky. Názov tapas pochádza zo Španielska,…
Tie Vianoce si pamätám ... ako otec priväzoval stromček o klinec, na ktorom predtým visel obraz…
To čo je za mnou, vôbec nie je dôležité, lež úsmev a milujuce srdce. Nie…
Ako každý rok. S manželom, dcérou a milovanou vnučkou. "My sme sa veľmi potešili týmto…
Leave a Comment