Tento recept som videla veľmi dávno v televízii. Veľmi sa mi páčil. Pripravoval ho český herec Jozef Dvořák a tak som si ho zapísala. Je to možno už aj dvadsať rokov, dodnes ju rada pripravujem, či v lete, či v zime. Aj dnes sme ju mali, tak vám napíšem recept.
Potrebujeme
Mäso dochutíme korením a soľou, pridáme vyžmýkané, pomleté rožky a dobre premiešame. Nakoniec pridáme veľa horčice. Pepa pridal skoro celú fľašu. Touto zmesou naplníme papriky, poukladáme ich na plech, alebo do hrnca, posypeme mletou rascou, prikryjeme a pečieme skoro dve hodiny. Pre záverom pridáme pokrájanú cibuľu a paradajky. Paprika musí byť až skoro hnedá.
Tip redakcie: Na záver pečenia môžete posypať papriku parmezánom.
Foto Depositphotos.com
Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Leave a Comment