Pepper Stuffed with Meat, Rice and Vegetables
Tento recept som videla veľmi dávno v televízii. Veľmi sa mi páčil. Pripravoval ho český herec Jozef Dvořák a tak som si ho zapísala. Je to možno už aj dvadsať rokov, dodnes ju rada pripravujem, či v lete, či v zime. Aj dnes sme ju mali, tak vám napíšem recept.
Potrebujeme
Mäso dochutíme korením a soľou, pridáme vyžmýkané, pomleté rožky a dobre premiešame. Nakoniec pridáme veľa horčice. Pepa pridal skoro celú fľašu. Touto zmesou naplníme papriky, poukladáme ich na plech, alebo do hrnca, posypeme mletou rascou, prikryjeme a pečieme skoro dve hodiny. Pre záverom pridáme pokrájanú cibuľu a paradajky. Paprika musí byť až skoro hnedá.
Tip redakcie: Na záver pečenia môžete posypať papriku parmezánom.
Foto Depositphotos.com
Už som zavadzala sama sebe. Nebola som schopná nič poriadne urobiť a to nehovorím o…
Úrazový chirurg, dlhoročný športový lekár a autor mnohých odborných publikácií MUDr. Jozef Kubašovský lieči a…
Začnem základnou školou. Po jej skončení, sa každý musí rozhodnúť, ako ďalej. Tí, ktorí krásne…
Keďže sa vám Linda V Wright veľmi páčila, navštívili sme jej instagram a dozvedeli sme…
Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…
Prírodné liečiteľstvo je staré ako ľudstvo samotné. Hľadanie pomoci v sile rastlín pochádza z ďalekej…
Leave a Comment