Tento druh bublaniny pochádza z francúzskej kuchyne. Je vynikajúca aj samotná, ale s malinovou omáčkou priam dokonalá.
Potrebujeme:
Rúru predhrejeme na 190 stupňov. Formu s priemerom 23 cm potrieme maslom a dno posypeme ovocím. Prísady na cesto rýchlo vymiešajme mixérom a nalejeme do formy. Pečieme 25 minút. Cesto by malo vybehnúť a mať zlatú farbu.Podávajte ešte teplé.
Namiesto mandlí môžete použiť aj mleté vlašské orechy a výborne chutí aj s ríbezľami.
Pripravila LIS
„Pred mesiacom som sa vrátila z liečenia na psychiatrii,“ začala svoje rozprávanie Anna zo stredného Slovenska.…
Pred rokom 1989 nebol u nás ani zďaleka taký široký sortiment potravín ako dnes. Frfľali…
Sestra špecialistka Dana Kolesár v pracovnej dobe inštrumentuje na operačnej sále Kliniky popálenín a rekonštrukčnej chirurgie Nemocnice…
Včera som si dal kávu v najkrajšej kaviarni sveta!!! Toto nie je moje hodnotenie. Takto…
Okolo dvadsaťtisíc Slovákov a Sloveniek každý rok zažije jednu z najstresovejších situácii v živote: ich…
Prerušovaný pôst (Intermittent Fasting – IF) je stravovací režim, ktorý sa zameriava na čas jedenia,…
Leave a Comment