Robila som už omeletu so všeličím, ale s oškvarkami ma ešte nenapadlo.
Potrebujeme:
Postup:
Na oleji pokrájame na drobno nakrájanú cibuľku, o chvíľu pridáme oškvarky, opečieme. Vajíčka rozbijeme do misky, posolíme, pokoreníme a vidličkou zamiešame. Zmes vylejeme na oškvarky a prikryjeme. Keď masa zhustne, pomocou tanierika obrátime na druhú stranu a ešte chvíľu opekáme. Podávame s uhorkami, s čerstvou zeleninou a pečivom.
Text a foto Karol Hrčka
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Najvzácnejšie vreckovky mám s paličkovanou krajkou, predpokladaný rok 1890-1900. Sú jemne a veľmi vzácne. Mám…
Leave a Comment