Prečo nie? Veď majonéza to je vlastne olej a vajce. Ešte pridajte:
Na 10 plátkov chleba:
Všetky suroviny zmiešame, v tejto zmesi obalíme chlieb a poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Chlebík ešte môžeme posypať postrúhaným parmezánom. Pečieme pri 200 stupňoch, kým nebude zlatistý. Môžeme konzumovať len tak, alebo ešte naplniť zeleninou, šunkou, podľa vlastnej fantázie a chuti.
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment