Potrebujete len niekoľko surovín a dobrota bude raz -dva hotová:
Príprava:
Lístkové cesto rozbaľte a s pohárom nakrájajte kolieska. Krúžky preložte na plech s papierom na pečenie asi 2 cm od seba. Tvaroh vymiešajte s cukrom a vanilkovým cukrom. S pohárom s menším priemerom ako ste vykrajovali kruhy, si urobte jemne obrysy – menšie kruhy, na ktoré položte našľahaný tvaroh. Na tvaroh poukladajte ovocie. Vajce rozrieďte s lyžicou vody a potrite okraje koliesok a posypte cukrom. Rúru si predhrejte na 180 stupňov a pečte asi 10 – 15 minút. Ale však to budete sami vidieť, či je už cesto zlatisté.
Zdroj Shustryak.com
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Leave a Comment