Potrebujeme:
Postup:
Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Cesnak očistíme a nakrájame na tenké plátky. Kapiu nakrájame na menšie kúsky. Hermelíny rozpolíme a na strane rezu posypeme trochou papriky. Do pohára s viečko kladieme striedavo hermelín, cesnak, cibuľu, kapiu as bobkový list. Každý syr zalejeme trochou oleja a pridáme korenie. Postup opakujeme, až kým naplníme celý pohár. Syr musí byť úplne ponorený v oleji a v pohári nesmie byť žiadna vzduchová bublina. Nakoniec poháre zakryjeme viečkom a necháme odležať v chladničke. Vydržme 5 dní.
Náš tip: Pridajte aj feferónku, syr bude oveľa pikantnejší.
Foto Depositphotos.com
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…
Leave a Comment