Našla som ho v starej maminej kuchárke.
Potrebujeme:
Nálev:
Postup:
Zeleninu nakrájame krájačom na rovnaké kúsky, zalejeme nálevom a necháme 24 hodín stáť. Občas premiešame. Naložíme do pohárov buď do 4 menších, alebo jedného veľkého, zaviečkujeme a hotovo. Nesterilizujeme. Šalát vydrží pokiaľ sa nezje.
Text LIS
Foto Depositphotos.com
Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Leave a Comment