Aktuálne

Máme výborný recept na domácu čalamádu

Našla som ho v starej maminej kuchárke.

Potrebujeme:

  • 2 kg kapusty
  • 1 kg cibule
  • 1 kg uhorky
  • 1 kg papriky

Nálev:

  • 30 dkg cukru
  • 1/2 l octu
  • 1 nakladač
  • 1 lyžička borken

Postup:

Zeleninu nakrájame krájačom na rovnaké kúsky, zalejeme nálevom a necháme 24 hodín stáť. Občas premiešame. Naložíme do pohárov buď do 4 menších, alebo jedného veľkého, zaviečkujeme a hotovo. Nesterilizujeme. Šalát vydrží pokiaľ sa nezje.

Text LIS

Foto Depositphotos.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Kde sa naše negatívne emócie ukladajú najčastejšie?

Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…

4 hodiny pred

Tiramisu s drobným ovocím podľa môjho receptu

Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…

8 hodín pred

Máte radi ostrokyslú polievku? Tak tu je recept podľa Karola Hrčku

Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…

9 hodín pred

Ženy moje krásne! Nebojím sa veľkých vzorov aj na jeseň a nebojím sa ani svetlých farieb

Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…

12 hodín pred

Segedínsky guláš podľa Jarky Zacher Pajpachovej uvarený dnes už o šiestej.

Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…

14 hodín pred

Len som požiadal svokru, aby bola s vnukom! A to je všetko! Nikdy nezabudnem na to, ako mi odpovedala.

Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…

1 deň pred