Aj bez múky môžete pripraviť výbornú tortu s mletým makom a kakaovými bôbmi Dr. Oetker.
Náročnosť: jednoduchá príprava
Čas prípravy: asi 30 minút
Vystačí na: asi 12 kusov
Potrebujeme:
Na cesto:
Na polevu a posypanie:
Príprava:
Na prípravu cesta v mise vyšľaháme žĺtky s cukrom a vanilínovým cukrom šľahačom do peny. Pridáme jablká, mak, orechy, kypriaci prášok, šťavu, vyšľahaný tuhý sneh a vymiešame dohladka. Cesto nalejeme do formy vyloženej papierom na pečenie a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Elektrická rúra: 170 °C
Teplovzdušná rúra: 150 °C
Čas pečenia: asi 40 minút
Korpus necháme vychladnúť.
Polevu rozpustíme podľa návodu na obale a korpus ňou polejeme. Ihneď posypeme kakaovými bôbmi a necháme stuhnúť.
Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Leave a Comment