Na makovej bábovke bez múky, s trstinovým cukrom citrónovým a holandským kakaom Dr. Oetker si určite pochutíte.
Na cesto:
Na ozdobenie:
Ešte potrebujeme:
Príprava:
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Plynová rúra: stupeň 3
Čas pečenia: asi 60 minút
TIP: Aby sme tento recept zachovali bezgluténový, musíme vymastenú formu vysypať múkou bez gluténu, napr. pohánkovou.
Text a foto Dr.Oetker
Zvyknete sa pýtať, prečo sa vám v živote opakujú tie isté veci ako niektorým príbuzným…
Vstúpte do sveta, kde sa liečivá sila prírody skrýva vysoko nad zemou – v kvetoch,…
To by bola poriadna spoločenská revolúcia! Ak by ľudia zrazu prestali klamať, niektoré oblasti by…
„Pred mesiacom som sa vrátila z liečenia na psychiatrii,“ začala svoje rozprávanie Anna zo stredného Slovenska.…
Pred rokom 1989 nebol u nás ani zďaleka taký široký sortiment potravín ako dnes. Frfľali…
Sestra špecialistka Dana Kolesár v pracovnej dobe inštrumentuje na operačnej sále Kliniky popálenín a rekonštrukčnej chirurgie Nemocnice…
Leave a Comment