Aktuálne Recepty 

Kuracie prsia v pórkovo – šampiňónovej omáčke. Dokonalá kombinácia.

Rýchle, chutné a racionálne jedlo.

Pre 2 osoby potrebujeme:

  • 1 polku kuracích pŕs
  • 1 balenie šampiňónov
  • 1 veľký pór
  • 2 lyžičky smotany na varenie
  • soľ
  • korenie
  • malú lyžičku oleja

Postup:

Kuracie prsia pozdĺžne prerežeme, naklepeme, posolíme a pokoreníme. Šampiňóny očistíme a nakrájame, pór umyjeme a nakrájame na kolieska. Najlepšie na teflónovej panvici zalejeme smotanou, posolíme, pokoreníme a necháme variť, kým zelenina nezmäkne, cca 5 minút.

 

Mäso opražíme na oleji a podávame s omáčkou.

Text a foto Libuša Sabová

Vaše komentáre

Superbabky odporúčajú nasledujúce články