Pečená husacina, tenučké omastené lokše, červená kapusta, ale aj husacia pečienka a tradičná štrúdľa. Raz za čas môže zhrešiť každý. Ja som takto zhrešila dnes na tlačovej konferencii, na ktorej nás organizátori informovali o príprave 18. ročníka Dňa otvorených husacinárskych prevádzok.
Zľava: Starosta obce Slovenský Grob Štefan Gašparovič, bratislavský župan Juraj Droba a prezidentka Cechu husacinárov Helena Minarovičová
Už túto sobotu 1. septembra čaká Slovenský Grob všetkých gurmánov. V každej zo 7 prevádzok Cechu husacinárov bude pripravené degustačné menu v hodnote 8 eur. Treba si zakúpiť vstupenky za 2 eura v sieti www.ticketportal.sk, alebo aj priamo v prevádzkach. Deň otvorených husacinárskych prevádzok bude naozaj príjemný, lebo bude aj bohatý kultúrny program. Začína sa o 13 hodine a končí sa, kým sa všetka husacina nezje. Príďte do Kráľovstva husaciny aj vy!
Libuša Sabová
Keď je muž k žene skutočne nežný—nie iba dotykmi, ale aj slovami, svojou prítomnosťou a…
Darinu poznám veľa rokov. Už v tridsiatke vážila 130 kg, čo je pri výške 155…
Keď mladá novinárka objaví list, ktorý mal zostať navždy ukrytý, rozbehne sa lavína udalostí, ktoré…
Vydavateľský dom Ikar oslavuje 35 rokov na slovenskom knižnom trhu a zároveň ocenil na tradičnej Ikariáde…
Deväť z desiatich celiatikov nie je diagnostikovaných. Dôvodom môžu byť nešpecifické príznaky, ako aj nedostatočné…
Tymián (materina dúška už začína kvitnúť)... V tomto májovom čase (či nečase), keď čakárne ambulancií…
Leave a Comment