Ak chcete mať rýchlu a jemnú pochúťku, vyskúšajte tento recept.
Potrebujeme:
Príprava:
Vajcia dobre vymiešame s jogurtom tak, aby mal smotanovú štruktúru. Pridáme cukor, vanilku a citrónovú kôru. Cesto si rozdelíme na dve polovice. Plech vyložíme papierom na pečenie a položíme naň jednu polovicu lístkového cesta, nalejeme jogurt a prikryjeme druhým cestom. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme cca 30 minút pri teplote 180 stupňov. Pred pečením môžeme potrieť rozšľahaným vajcom. Keď je cesto zlaté, vyberieme a posypeme cukrom.
Zdroj bidista.com
Foto Depositphotos.com
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment