Reklama

Aktuálne

Jedli ste už šolet? Tu je moja bezmäsitá verzia:

Šolet je tradičné židovské jedlo. Ja som ho pripravila podľa seba, lebo potrebujeme jesť niečo sýte, výživné a pritom málo kalorické. Ešte večer som namočila krúpy a šošovicu. Každé zvlášť som aj uvarila. Na troške oleja som spenila jarnú cibuľku, pridala som uvarené krúpy a šošovicu. Osolila, okorenila, roztlačila som dva strúčiky cesnaku a nakoniec som pridala petržlenovú a cesnakovú  vňať. K tomu samozrejme zeleninový šalát a výborné jedlo je hotové.

Text a foto Libuša Sabová

 

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Nie som sama, mám svoju rodinu, napriek tomu sa cítim osamelá, hovorí Dana(68)

Osamelosť je subjektívny pocit, ktorý ale vie byť veľmi nebezpečný. Podľa britského psychológa Guy Wincha…

2 hodiny pred

Väzenie si vytvárame sami vo vlastnej hlave. Ako opustiť staré vzorce myslenia a žiť radostne?

Bea Hlohovská, etikoterapeutka, ktorá vo svojom živote používa etikoterapiu ako jednu z metód, ktorá môže človeku…

2 hodiny pred

Mŕtvica! Tri základné kroky, ako zachrániť život svojich blízkych.

Stal sa takýto prípad. Partia priateľov bola na výlete v prírode. Jedna zo žien  z…

2 hodiny pred

Vtáčie mlieko – dezert nášho detstva

Všetci sme ho milovali, tento jednoduchý a pritom fantastický dezert. Potrebujeme: 2 l studeného mlieka…

12 hodín pred

Keď ma požiadal o ruku, netušila som, že spolu s ním sa budem starať aj o dvoch drobcov, hovorí Jana (56)

Staré vzťahy uzavreté, prebolené. Nájde si partnera...Je to veľký fešák. Singl otec dospelého syna, ktorý…

13 hodín pred

Žijeme v dobe, kedy sa zdá, že staré hodnoty, ktoré kedysi formovali naše spoločenstvá, sú nahradené novými, ktoré nás robia izolovanými, sebeckými a nešťastnými.

Čo sa stalo s romantikou, zodpovednosťou, lojalitou, úctou a láskou, ktoré boli kedysi základom vzťahov…

13 hodín pred