Šolet je tradičné židovské jedlo. Ja som ho pripravila podľa seba, lebo potrebujeme jesť niečo sýte, výživné a pritom málo kalorické. Ešte večer som namočila krúpy a šošovicu. Každé zvlášť som aj uvarila. Na troške oleja som spenila jarnú cibuľku, pridala som uvarené krúpy a šošovicu. Osolila, okorenila, roztlačila som dva strúčiky cesnaku a nakoniec som pridala petržlenovú a cesnakovú vňať. K tomu samozrejme zeleninový šalát a výborné jedlo je hotové.
Text a foto Libuša Sabová
Osamelosť je subjektívny pocit, ktorý ale vie byť veľmi nebezpečný. Podľa britského psychológa Guy Wincha…
Bea Hlohovská, etikoterapeutka, ktorá vo svojom živote používa etikoterapiu ako jednu z metód, ktorá môže človeku…
Stal sa takýto prípad. Partia priateľov bola na výlete v prírode. Jedna zo žien z…
Všetci sme ho milovali, tento jednoduchý a pritom fantastický dezert. Potrebujeme: 2 l studeného mlieka…
Staré vzťahy uzavreté, prebolené. Nájde si partnera...Je to veľký fešák. Singl otec dospelého syna, ktorý…
Čo sa stalo s romantikou, zodpovednosťou, lojalitou, úctou a láskou, ktoré boli kedysi základom vzťahov…
Leave a Comment