Neodolateľný chlebík pre milovníkov húb
Potrebujeme:
Na cesto:
Na potretie a posypanie:
Okrem toho potrebujeme:
Príprava:
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Čas pečenia: asi 45 minút
Tip: Hubový chlieb možno pripraviť aj zo 75 g sušených húb, len ich musíme pred spracovaním aspoň na hodinu namočiť do studenej vody.
Zdroj Dr. Oetker
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Najvzácnejšie vreckovky mám s paličkovanou krajkou, predpokladaný rok 1890-1900. Sú jemne a veľmi vzácne. Mám…
Pamätáte, aká značka to bola? Ja viem celkom presne, bol to Bič može, podlhovastá fľaštička,…
Pochopila som, že nemusím dokončiť všetku prácu za jeden deň. Že život plynie a absolútne…
Nedávno sa sťažoval jeden manželský pár, že ich dieťa sa nenaje kým nemá pred sebou…
Leave a Comment