Je to v Nemecku typická veľkonočná príloha a robí sa tak, že jednoducho zmiešate majonézu s bylinkami. Ja som použila medvedí cesnak, pažítku a petržlenovú vňať. Všetky bylinky som nadrobno nasekala a zmiešala s majonézou. Je to vynikajúca príloha a s bylinkami je aj tá majonéza zdravšia.
Ak chcete mať naozaj čerstvú a kvalitnú majonézu bez konzervantov, urobte si ju doma sami. Ja ju robím vždy vtedy, keď sú sviatky a budeme mať zemiakový šalát. Na čo musíte predovšetkým dbať: aby boli vajíčka čerstvé, najlepšie domáce a všetky suroviny mali rovnakú teplotu.
Potrebujeme:
A teraz už len všetky suroviny dáte do vysokej nádoby a pohybom ponorného mixéra hore dole urobíte za pár sekúnd majonézu.
Libuša Sabová
Z Francúzka až po Čierne more na bicykli a s transplantovaným srdcom. To je príbeh…
Máš chrup, tak si plať za jeho ošetrovanie lebo bezplatná zdravotná starostlivosť sa nevzťahuje na…
Keď starne žena... ... je to fajn... a dar. Už nikdy by som nechcela nič…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Kam pozriete, tam bilboard, status, plagát či reklama plná riešení a nápadov (alebo skôr paródií…
Značka Persil sa v tomto roku rozhodla spojiť sily so ženským futbalom a podporiť mladé…
Leave a Comment