To nie je len narýchlo s kúpenými cestovinami, ale ako sa na dobrého kuchára patrí, s domácimi.
Na cestoviny potrebujeme:
Ďalej potrebujeme:
Postup:
Suroviny na cestoviny premiesime a necháme odležať pol hodiny. Cesto rozvaľkáme a nakrájame na malé štvorčeky. Varíme v osolenej vode asi 15 minút. Medzitým si očistíme zemiaky. Na panvici opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme nakrájané zemiaky, poprášime mletou paprikou. Trochu pokoreníme a osolíme podľa chuti. Pridáme uvarené cestoviny a premiešame. Podávame so šalátom, alebo kyslými uhorkami.
Text a foto Karol Hrčka
Fotograf Ari Seth Cohen mal veľmi blízky vzťah k svojej babičke, ktorá bola jeho veľkou…
V poslednej dobe sa začínam viac zaujímať o zdravú výživu, menej mäsa, menej spracované potraviny…
Chlebík si vždy upečiem sama, aby bol úplne čerstvý (viď. staršie recepty). Majonézu tiež robím…
A je po Vianociach. Ešte si užijeme novoročné sviatky a potom kto chce kam, pomôžme…
Priatelia, tak už to máme za sebou. "Rizky" sa minuli, šalátu došla záručná lehota a…
Údajne sme tak zdraví, ako zdravé je naše črevo – počuli ste už túto múdrosť?…
Leave a Comment