Toto je veľká dobrota a bez konzervantov.
Na paprikový syr potrebujeme:
Príprava:
Všetky suroviny zmiešame. Sitko vyložíme gázou a vylejeme jogurtovú hmotu. Necháme odkvapkať. Potom zaviažeme, zavesíme a necháme odkvapkať ďalších 12 hodín.
Na bylinkový syr potrebujeme:
Postup je rovnaký ako pri paprikovom syre.
Ak je človek starší ako 55, alebo 60 rokov, už sa považuje za starého. Snažíme…
Keď je muž k žene skutočne nežný—nie iba dotykmi, ale aj slovami, svojou prítomnosťou a…
Darinu poznám veľa rokov. Už v tridsiatke vážila 130 kg, čo je pri výške 155…
Keď mladá novinárka objaví list, ktorý mal zostať navždy ukrytý, rozbehne sa lavína udalostí, ktoré…
Vydavateľský dom Ikar oslavuje 35 rokov na slovenskom knižnom trhu a zároveň ocenil na tradičnej Ikariáde…
Deväť z desiatich celiatikov nie je diagnostikovaných. Dôvodom môžu byť nešpecifické príznaky, ako aj nedostatočné…
Leave a Comment