Domáca majonéza hotová za päť minút
Ak chcete mať naozaj čerstvú a kvalitnú majonézu bez konzervantov, urobte si ju doma sami. Ja ju robím vždy vtedy, keď sú sviatky a budeme mať zemiakový šalát. Na čo musíte predovšetkým dbať: aby boli vajíčka čerstvé, najlepšie domáce a všetky suroviny mali rovnakú teplotu. Potrebujeme: 2 celé vajcia 1/2 lyžičky soli šťava z jedného malého citróna 1 lyžica horčice 3 dl oleja A teraz už len všetky suroviny dáte do vysokej nádoby a pohybom ponorného mixéra hore dole urobíte za pár sekúnd majonézu. Libuša Sabová Vaše komentáre
Pre vloženie do vašej WordPress stránky zkopírujte a vložte túto URL adresu
Pre vloženie obsahu, skopírujte a vložte tento kód na vašu webovú stránku