Najskôr uvaríme sirup.
Cukrový sirup:
2 litre vody som uvarila so 600 g cukru. Potom som umyla a prekrojila broskyne a zaliala cukrovým sirupom. Uzatvorím a sterilizujem. Poháre v hrnci zalejem vodou do police a sterilizujem cca 15 minút od prvej bublinky v pohári.
Libuša Sabová
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Leave a Comment