Tu je základný recept, ale do neho si už môžete pridať čokoľvek, podľa vlastnej chuti. U nás musí byť hlavne pikantná, takže ja pridávam aj čili prášok.
Potrebujeme:
Postup:
Všetky suroviny v miske dobre premiešame a necháme v chladničke odležať najmenej 24 hodín. Potom zmes rozmixujte a horčica je hotová. Ešte však musí najmenej 24 hodín odpočívať v chladničke, aby sa dobre spojili všetky chute. Keď si takúto horčicu raz urobíte, nikdy už nekúpite v obchode.
Foto Depositphotos.com
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…
Leave a Comment