Aktuálne

Dnes máme po dlhom čase na obed haruľu. Ako ju robíte vy?

Už som ju nerobila veľmi dlho hlavne preto, že keď má byť chrumkavá, napije sa veľa oleja. Kalorické jedlá teraz obmedzujeme, ale raz za čas? Prečo nie?

Potrebujeme:

  • 600 gramov zemiakov
  • 2 vajcia
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 3 polievkové lyžice hladkej múky
  • 1 polievková lyžica majoránky
  • 0,5 kávovej lyžičky vegety
  • 0,5 kávovej lyžičky čierneho korenia
  • olej alebo masť

Najhoršia robota je nastrúhať zemiaky tak, aby ste do nich nepostrúhali aj hánky na prstoch. Na tom mám jeden trik. Oblečiem si starú koženú rukavicu a veselo môžem strúhať. Pridám ostatné ingrediencie a na dobre zohriatopm oleji vysmážam chutnú kúsky. Podávam s cesnakom ochuteným jogurtom (kto chce).

Foto Depositphotos.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Kde sa naše negatívne emócie ukladajú najčastejšie?

Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…

4 hodiny pred

Tiramisu s drobným ovocím podľa môjho receptu

Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…

8 hodín pred

Máte radi ostrokyslú polievku? Tak tu je recept podľa Karola Hrčku

Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…

9 hodín pred

Ženy moje krásne! Nebojím sa veľkých vzorov aj na jeseň a nebojím sa ani svetlých farieb

Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…

12 hodín pred

Segedínsky guláš podľa Jarky Zacher Pajpachovej uvarený dnes už o šiestej.

Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…

14 hodín pred

Len som požiadal svokru, aby bola s vnukom! A to je všetko! Nikdy nezabudnem na to, ako mi odpovedala.

Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…

1 deň pred