Navigácia
Tento tvarohovo – jablkový dezert je veľmi rýchlo hotový Aktuálne Recepty 

Tento tvarohovo – jablkový dezert je veľmi rýchlo hotový

Suroviny len zmiešate, vylejete na plech a o ostatné sa už postará vaša rúra. Potrebujeme: 2 vajcia 150 g kr. cukru 250 g tvarohu Jedno stredne veľké jablko 100 ml oleja 1 bal. vanilkového pudingu 200 g hladkej múky 1 lyžička jedlej sódy Malý téglik kyslej smotany – cca 150 g Postup: Tvaroh roztlačíme vidličkou s cukrom, pridáme vajcia, pudingový prášok a zmiešame. Pridáme strúhané jablko, olej, múku a sódu. Nakoniec pridáme aj kyslú smotanu. Navrstvíme na plech (32×22 cm) vystlatý papierom na pečenie a vložíme do rúry. Pečieme pri…

Zobraziť článok
Dezerty s rebarborou musíte vyskúšať, sú nielen chutné, ale aj zdravé Najčítanejšie Recepty 

Dezerty s rebarborou musíte vyskúšať, sú nielen chutné, ale aj zdravé

Bábovka s rebarborou 500 g rebarbory 250 g zmäknutého masla alebo margarínu 150 g cukru 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker 1 balíček Finesse citrónovej kôry Dr.Oetker 5 vajec 380 g hladkej múky 4 zarovnané KL Kypriaceho prášku do pečiva Dr.Oetker štipka soli Na ozdobenie: 1 balíček Polevy svetlej Dr.Oetker Na prípravu cesta rebarboru umyjeme (nelúpeme) a nakrájame na kúsky asi 2 cm dlhé. V mise vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni maslo alebo margarín s cukrom, vanilínovým cukrom a citrónovou kôrou dohladka. Pridáme vajcia a múku zmiešanú s kypriacim práškom a soľou a na strednom stupni vyšľaháme dohladka….

Zobraziť článok
Po takomto dezerte sa vo vašej rodine len tak “zapráši” Aktuálne Recepty 

Po takomto dezerte sa vo vašej rodine len tak “zapráši”

Ľahký ovocný dezert Doba prípravy: asi 45 minút Na cesto: 5 vajec 150 g kryštálového cukru 100 g hladkej múky 30 g kakaa Na náplň: 300 ml pochúťkovej smotany 100 g práškového cukru postrúhaná kôra z 1 chemicky neošetreného citróna 1 balíček Šľahačky v prášku Dr.Oetker 150 ml mlieka 1 balíček Želatínového stužovača Dr.Oetker 100 ml vody 700 g čerstvého letného ovocia (napr. ríbezle, maliny, čučoriedky, černice) Na ozdobenie: 2 balíčky číreho Tortového želé Dr.Oetker 50 g cukru 500 ml vody Príprava: Vajíčka vyšľaháme s kryštálovým cukrom do peny. Pridáme preosiatu múku…

Zobraziť článok
Vtáčie mlieko, dezert nášho detstva Recepty 

Vtáčie mlieko, dezert nášho detstva

Čas prípravy: asi 20 minút Počet porcií: 4 Prísady: 500 ml mlieka bielky z troch vajec 10 g cukru 1 balíček Pudingu Originál s vanilkovou príchuťou Dr.Oetker 300 ml mlieka 40 g cukru ½ KL mletej škorice Príprava: Na prípravu dezertu vyšľaháme bielky spolu s 10 g cukru a nakoniec zľahka vmiešame škoricu. 500 ml mlieka zahrejeme do varu. Lyžičkou vykrajujeme zo sladkých bielkov „obláčiky“ a vkladáme do vriaceho mlieka. Niekoľkokrát „obláčiky“ v mlieku obrátime a ihneď vyberáme z mlieka do studenej nádoby. Puding rozmiešame v 300 ml mlieka, pridáme 40 g cukru a zmes…

Zobraziť článok