Všetci sme ho milovali, tento jednoduchý a pritom fantastický dezert.
Potrebujeme:
Postup:
Zlatý klas rozhabarkujeme v troche mlieka. Oddelíme bielká od žĺtkov. Zvyšné mlieko vylejeme ho hrnca a pridáme žĺtka a zlatý klas.
Za stáleho miešania varíme asi 10 minút. Odstavíme a pridáme maslo. Bielká vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh. Do hotového riedkeho pudingu pridávame po lyžiciach sneh z bielkov.
Otáčame, aby sa prevaril zo všetkých strán.
Text a foto Alica Tóthová Tokarčíková
Mala sa dobre. Mala pekný dom, úspešnú kariéru, milujúceho manžela a dve krásne deti. Bola…
Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…
Indky a my, to bol názov aprílového programu klubu India. Náš exkluzívny popoludňajší čaj pre…
Sledujem ich na facebooku a s určitosťou môžem povedať, že nikto z mojich priateľov nie…
Nedostatok sebalásky môže ovplyvniť viacero oblastí nášho života. Odráža sa na našich vzťahoch, práci, ale…
Pekný deň milé Superbabky. Som veľmi rada, že existuje tento portál, kde vám môžem ponúknuť…
Leave a Comment