Potrebujeme:
Postup:
Chlieb opražíme na masti, alebo oleji. Mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku (praví fajnšmekri naškriabu ostrým nožom), pridáme všetky suroviny, dobre premiešame. Topinky potrieme cesnakom a natrime pripraveným tatrákom.
Text a foto Karol Hrčka
Najproduktívnejší vek človeka je od 60 do 70 rokov Druhou najproduktívnejšou ľudskou fázou je vek…
Ľudia od nepamäti používali numerológiu, aby sa pozreli na to, ako bude vyzerať dianie okolo…
Pochladnelo nám... ozimelo sa... za nechty zachádza... zima sa hlási. A tak je dobre, veď…
Blíži sa plesová sezóna. Po Novom roku sa už budeme môcť budeme stretávať, organizovať spoločenské…
Prinášam jeden príklad dlhých spoločenských šiat. Nie je to síce veľká spoločenská róba, ale zas…
Slovensko má po Rakúsku druhé najväčšie zásoby spodnej vody na svete. Japonský bádateľ Masumu Emoto…
Leave a Comment