Už len pri pohľade na tento šalát sa človek cíti štíhlejšie.
Potrebujeme:
Postup:
Cviklu a mrkvu umyte, zabaľte do alobalu a pečte v rúre cca hodinu do mäkka. Prečo v alobale? Takto si zelenina zachová všetky živiny. Potom ju očistíme a nakrájame. Cibuľu nakrájame na kocky. Zelenú cibuľku na malé kúsky. Uhorky tiež na kocky, kapustu na malé kúsky, cesnak pretlačíme. Zmiešame všetky suroviny, zalejeme olejom, dochutíme soľou a korením. Nakoniec posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou. Podávame s celozrnným chlebom.
Foto Depositphotos.com
Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať, držať diétu, ale moja postava…
Dnešní mladí ľudia ju možno ani nepoznajú, ale my starší sme ju v jarnom období…
Môj životný príbeh som už raz pre Superbabky napísala. Zhrniem len, že po 13. rokoch…
Môžeme ju použiť na ozdobenie akéhokoľvek pečiva. Potrebujeme: 4 bielká z veľkých, alebo 5 bielkov…
V bežnom živote býva pomerne časté, že rodičia sú hrdí na svoje šikovné deti. Ja…
Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…
Leave a Comment