Jednoduchší dezert už ani nemôže byť. Je hotový za 5 minút. Samozrejme, že nerátam čas, keď bude musieť byť v chladničke aby stuhol.
Potrebujeme:
Postup:
Čokoládu rozpustíme nad parou. Zložíme z hrnca a nad tou parou našľaháme žĺtka s cukrom, kým nezhustnú. Čokoládu zmiešame šľahačom so žĺtkami a potom pomaly, za stáleho šľahania vlievame šľahačkovú smotanu. Odložíme do chladničky asi na dve hodiny a potom už môžeme podávať s drobným ovocím.
Ilustračná foto Depositphotos.com
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…
Keď sme boli mladší, boli sme šťastnejší. Napadne vás niekedy táto veta? Ak áno, je…
Leave a Comment