Ako ho jednoducho pripravíte uvidíte na videu.
Potrebujete:
Čokoládu nakrájajte a rozpustite nad parou. Za lyžičku rozpustenej čokolády nalejte na dezertný tanierik. Nafúknite balónik, namočte v čokoláde a položte na čokoládový podstavec. Keď čokoláda stuhne, jednoducho balón prepichnite a vytiahnite. Medzitým rozpustite nad parou bielu čokoládu a do vychladnutej zamiešajte šľahačku. Týmto krémom naplňte košíčky a ozdobte džemom, ale môže to byť aj čerstvé drobné ovocie.
Zdroj Leckersmecker.de
Údajne sme tak zdraví, ako zdravé je naše črevo – počuli ste už túto múdrosť?…
Dôležitým zdrojom vitamínu D je slnko. Počas zimných mesiacov, kedy je ho nedostatok, je preto…
Tapas je synonymom pre malé občerstvenie, degustačný tanierik, či jednohubky. Názov tapas pochádza zo Španielska,…
Tie Vianoce si pamätám ... ako otec priväzoval stromček o klinec, na ktorom predtým visel obraz…
To čo je za mnou, vôbec nie je dôležité, lež úsmev a milujuce srdce. Nie…
Ako každý rok. S manželom, dcérou a milovanou vnučkou. "My sme sa veľmi potešili týmto…
Leave a Comment