Jednoduchší dezert už ani nemôže byť. Je hotový za 5 minút. Samozrejme, že nerátam čas, keď bude musieť byť v chladničke aby stuhol.
Potrebujeme:
Postup:
Čokoládu rozpustíme nad parou. Zložíme z hrnca a nad tou parou našľaháme žĺtka s cukrom, kým nezhustnú. Čokoládu zmiešame šľahačom so žĺtkami a potom pomaly, za stáleho šľahania vlievame šľahačkovú smotanu. Odložíme do chladničky asi na dve hodiny a potom už môžeme podávať s drobným ovocím.
Ilustračná foto Depositphotos.com
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Leave a Comment