Jednoduchší dezert už ani nemôže byť. Je hotový za 5 minút. Samozrejme, že nerátam čas, keď bude musieť byť v chladničke aby stuhol.
Potrebujeme:
Postup:
Čokoládu rozpustíme nad parou. Zložíme z hrnca a nad tou parou našľaháme žĺtka s cukrom, kým nezhustnú. Čokoládu zmiešame šľahačom so žĺtkami a potom pomaly, za stáleho šľahania vlievame šľahačkovú smotanu. Odložíme do chladničky asi na dve hodiny a potom už môžeme podávať s drobným ovocím.
Ilustračná foto Depositphotos.com
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment