Dobré rady

Cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať nemusíte zakaždým čistiť

Takto jednoducho si vyrobíte ochucovadlo do polievok, do ryže, mäsa, na ryby.

Potrebujeme:

  • 1 kg cibule
  • 3 cesnakové hlavičky
  • 1/2 pohára oleja
  • 1/2 lyžice soli
  • 1/2 balenia petržlenovej vňate

Všetko spolu rozmixujeme, naplníme do pohárov, dobre uzavrieme a odložíme do chladničky, kde dlho vydrží. Ochucovadlo bude vždy po ruke, keď prídete hladní domov a nemusíte zdĺhavo čistiť  cibuľu, ani cesnak.

Foto Pixabay.com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Ženy moje krásne! Nebojím sa veľkých vzorov aj na jeseň a nebojím sa ani svetlých farieb

Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…

1 hodinu pred

Segedínsky guláš podľa Jarky Zacher Pajpachovej uvarený dnes už o šiestej.

Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…

4 hodiny pred

Len som požiadal svokru, aby bola s vnukom! A to je všetko! Nikdy nezabudnem na to, ako mi odpovedala.

Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…

16 hodín pred

Pani Alica má vo svojej zbierke 1368 vreckoviek. Mnohé sú veľmi vzácne.

Najvzácnejšie vreckovky mám s paličkovanou krajkou, predpokladaný rok 1890-1900. Sú jemne a veľmi vzácne. Mám…

16 hodín pred

Nostalgia za starým parfumom, na vôňu ktorého ste dodnes nezabudli?

Pamätáte, aká značka to bola? Ja viem celkom presne, bol to Bič može, podlhovastá fľaštička,…

16 hodín pred

Pochopila som, že mám právo užívať si každú sekundu života, hovorí pani Valéria

Pochopila som, že nemusím dokončiť všetku prácu za jeden deň. Že život plynie a absolútne…

1 deň pred