Pikantné, chrumkavé, skrátka vynikajúce.
Na pácovanie potrebujeme:
ďalej potrebujeme:
Kuracie krídelká pozdĺžne narežeme, všetky suroviny na pác zmiešame a kuracie krídelká do neho ponoríme najlepšie cez noc. Potom maslo zahrejeme na panvici, pridáme ďalšie suroviny a spojíme. Krídelká vyberieme z pácu, namáčame v pripravenej zmesi. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov cca 30 minút. Podávame s opekanými zemiakmi, zeleninovým šalátom a rôznymi omáčkami.
Text a foto Karol Hrčka
S akou ľahkosťou sa púšťajú starého, tradícií, osvedčených návodov ako žiť?! Ktoré už síce dávno…
Opäť som si listovala v maminej starej kuchárke Varíme chutno, zdravo a hospodárne z roku…
Dnes už druhé mrazivé ráno. Inovatka všade. Zalial som si kávu a vybehol von len…
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Leave a Comment