Reklama

Aktuálne

Bylinkové maslo s medvedím cesnakom

Viete, že už rastie medvedí cesnak? Ďalší dobrý nápad, ako ho spracovať je od Ivety Vašíčkovej.

Potrebujeme:

Kvalitné maslo (žiadny margarín), medvedí cesnak, môže byť aj petržlenová vňať, soľ.

Postup:

Maslo necháme zmäknúť, do misky pridáme nasekané bylinky a tyčovým mixérom rozmixujeme. Pridáme soľ podľa chuti.

Náš tip:

Pripravte si viac tejto dobroty, rozdeľte na potravinársku fóliu, vytvorte valčeky a zamrazte.

Text a foto: Iveta Vašičková

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Viete, že baza odstraňuje z tela toxíny?

V priebehu mája a júna bohato zakvitne silne voňajúcimi žltobielymi kvetmi bazový krík, ktorého listy…

57 minút pred

Pravda o polievkach. Vedeli ste to?

Neraz v zahraničí som mal chuť na polievku, ale ak som bol v krajinách bližšie…

5 hodín pred

Aj takto môžu šesťdesiatničky vyzerať. Ako sa vám to páči?

Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať,  držať diétu, ale moja postava…

15 hodín pred

Máte radi šalátovú polievku? Ako ju robím ja?

Dnešní mladí ľudia ju možno ani nepoznajú, ale my starší sme ju v jarnom období…

19 hodín pred

Janka, ako sa cíti váš manžel, rodený Nemec na Slovensku? Prečo ste sa sem presťahovali?

Môj životný príbeh som už raz pre Superbabky napísala. Zhrniem len, že po 13. rokoch…

19 hodín pred