Viete, že už rastie medvedí cesnak? Ďalší dobrý nápad, ako ho spracovať je od Ivety Vašíčkovej.
Potrebujeme:
Kvalitné maslo (žiadny margarín), medvedí cesnak, môže byť aj petržlenová vňať, soľ.
Postup:
Maslo necháme zmäknúť, do misky pridáme nasekané bylinky a tyčovým mixérom rozmixujeme. Pridáme soľ podľa chuti.
Náš tip:
Pripravte si viac tejto dobroty, rozdeľte na potravinársku fóliu, vytvorte valčeky a zamrazte.
Text a foto: Iveta Vašičková
V priebehu mája a júna bohato zakvitne silne voňajúcimi žltobielymi kvetmi bazový krík, ktorého listy…
Po celodennej pracovnej smene čaká chlapíka na stole voňavá polievka. „Dnes sa ti tá kuracia…
Neraz v zahraničí som mal chuť na polievku, ale ak som bol v krajinách bližšie…
Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať, držať diétu, ale moja postava…
Dnešní mladí ľudia ju možno ani nepoznajú, ale my starší sme ju v jarnom období…
Môj životný príbeh som už raz pre Superbabky napísala. Zhrniem len, že po 13. rokoch…
Leave a Comment