Aktuálne

Bylinkové maslo s medvedím cesnakom

Viete, že už rastie medvedí cesnak? Ďalší dobrý nápad, ako ho spracovať je od Ivety Vašíčkovej.

Potrebujeme:

Kvalitné maslo (žiadny margarín), medvedí cesnak, môže byť aj petržlenová vňať, soľ.

Postup:

Maslo necháme zmäknúť, do misky pridáme nasekané bylinky a tyčovým mixérom rozmixujeme. Pridáme soľ podľa chuti.

Náš tip:

Pripravte si viac tejto dobroty, rozdeľte na potravinársku fóliu, vytvorte valčeky a zamrazte.

Text a foto: Iveta Vašičková

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Už štyridsať rokov žijem v Kanade, hovorí Ema Jurek (76)

Volám sa Ema Jurek, môj manžel bol Ivan Jurek. Zomrel a opustil nás všetkých 9.…

3 hodiny pred

„Prírodná strava sa všade podceňuje. Čo v skutočnosti jeme, sú potraviny, ktoré mesiace stáli v skladoch a boli podrobené rôznym zmenám.“

Zemiakové lupienky, alebo hovorovo čipsy, sú potravina vyrábaná z najemno narezaných zemiakov, ktoré sú upečené…

6 hodín pred

Slzy nie sú prejavom slabosti, naopak plačú práve silní ľudia

Plačeme všetci. Slzami vyjadrujeme pozitívne i negatívne emócie.  Ale prečo niekto plakal dvakrát vo svojom…

10 hodín pred

Keď sme boli mladší, boli sme šťastnejší. Napadne vás niekedy táto veta?

Ak áno, je to nezmysel. Psychológovia  sa zhodujú v tom, že pocit šťastia nesúvisí s…

1 deň pred

Rok 2025 v znamení hnedej

Každoročne vyhlasuje inštitút Pantone farbu, ktorá ovplyvňuje globálne trendy a bude „in“ pre nasledujúcich 12…

1 deň pred