Viete, že už rastie medvedí cesnak? Ďalší dobrý nápad, ako ho spracovať je od Ivety Vašíčkovej.
Potrebujeme:
Kvalitné maslo (žiadny margarín), medvedí cesnak, môže byť aj petržlenová vňať, soľ.
Postup:
Maslo necháme zmäknúť, do misky pridáme nasekané bylinky a tyčovým mixérom rozmixujeme. Pridáme soľ podľa chuti.
Náš tip:
Pripravte si viac tejto dobroty, rozdeľte na potravinársku fóliu, vytvorte valčeky a zamrazte.
Text a foto: Iveta Vašičková
Volám sa Ema Jurek, môj manžel bol Ivan Jurek. Zomrel a opustil nás všetkých 9.…
Zemiakové lupienky, alebo hovorovo čipsy, sú potravina vyrábaná z najemno narezaných zemiakov, ktoré sú upečené…
Každý, kto pozná Mgr. Annu Tóthovú vie, že ide o naozaj vzácnu ženu, ktorá celý svoj…
Plačeme všetci. Slzami vyjadrujeme pozitívne i negatívne emócie. Ale prečo niekto plakal dvakrát vo svojom…
Ak áno, je to nezmysel. Psychológovia sa zhodujú v tom, že pocit šťastia nesúvisí s…
Každoročne vyhlasuje inštitút Pantone farbu, ktorá ovplyvňuje globálne trendy a bude „in“ pre nasledujúcich 12…
Leave a Comment