Čo ma teší

Ako mrazí huby vychýrený kuchár Karol Hrčka?

Očistené huby nakrájame na hrubšie plátky a opatrne rovnomerne vkladáme do pripravených vrecúšok a dáme zamraziť.

Neumývame! Neprevárame!

Lebo zmenia chuť, zlepia sa a bola by z nich kaša. Pred použitím vyberieme z mrazničky a trochu prepláchneme pod teplou vodou. Necháme odkvapkať a môžeme už variť.

Text a foto Karol Hrčka

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Za 9 mesiacov som schudla 33 kg, hovorí Elena Furdová (69). Ako?

Už som zavadzala sama sebe. Nebola som schopná nič poriadne urobiť a to nehovorím o…

21 hodín pred

O vnúčatá sa bojím viac, ako ich rodičia, hovorí traumatológ Jozef Kubašovský

Úrazový chirurg, dlhoročný športový lekár a autor mnohých odborných publikácií MUDr. Jozef Kubašovský lieči a…

21 hodín pred

Človek musí robiť dôležité životné rozhodnutia vtedy, keď ešte nemôže a nevie posúdiť, či sú správne!

Začnem základnou školou. Po jej skončení, sa každý musí rozhodnúť, ako ďalej. Tí, ktorí krásne…

21 hodín pred

Kto je táto štýlová žena (70), alebo ako sa oblieka Parížanka, ktorá sa nebojí staroby?

Keďže sa vám  Linda V Wright veľmi páčila, navštívili sme jej instagram a dozvedeli sme…

2 dni pred

Prosím si 10 dkg vlašského a na to 5 dkg feferónového. Ako sa robí ten feferónový šalát?

Takto sme si pýtali v socialistických bufetoch. Šaláty sa vyrábali podľa prísnych noriem a tak…

2 dni pred

Nechtík lekársky, bylinka cenená zlatom

Prírodné liečiteľstvo je staré ako ľudstvo samotné. Hľadanie pomoci v sile rastlín pochádza z ďalekej…

2 dni pred