Čo ma teší

Ako mrazí huby vychýrený kuchár Karol Hrčka?

Očistené huby nakrájame na hrubšie plátky a opatrne rovnomerne vkladáme do pripravených vrecúšok a dáme zamraziť.

Neumývame! Neprevárame!

Lebo zmenia chuť, zlepia sa a bola by z nich kaša. Pred použitím vyberieme z mrazničky a trochu prepláchneme pod teplou vodou. Necháme odkvapkať a môžeme už variť.

Text a foto Karol Hrčka

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Bol to taký nápad. Zoberme sa 24. decembra. Ona ešte nemala 20, on ani 21. Spomienky dnes už zosnulého rozhlasového redaktora Ľubomíra Motyčku

A bol vojak. K svadbe predsa patrí "opušťák.! Takí sme my boli "vychcaní."Bola to malá…

1 deň pred

Štedrovečerný stôl prestretý pre jedného

Do rána nám na horných Kysuciach napadlo vyše 30 cm snehu, spolu ho je temer…

2 dni pred

Najstaršia detská lekárka na Slovensku MUDr. Mária Slugeňová z Levoče pracovala až do svojich 92 rokov

Najstaršia detská lekárka na Slovensku a zároveň prvá detská lekárka na Spiši. MUDr. Mária Slugeňová.…

2 dni pred

Moje Vianoce včera a dnes. Spomína Zlatica Moravská.

Prvá fotografia je z roku 1959, kedy som mala necelé 3 roky. Ja si z…

2 dni pred

V dobrom aj v zlom už 45 rokov spolu. S Blankou Matragi o móde, ale aj o živote

Odvtedy, ako si Blanka Matragi otvorila svoj ateliér a štúdio v Bejrúte uplynulo takmer 40…

2 dni pred

Tieto dva duby sú ako starí manželia. Jeden z nich umiera…

Duby patria k najstarším v okrese Martin, sú manželia. Ako dobrí manželia... Ten jeden už…

3 dni pred